Te koop: Schilderij Henders&Hazel NIEUW !

Te koop een NIEUW schilderij van Henders Hazel Laugh more worry less Nog in de verpakking Zoek maar op de website van Hendersandhazel Nieuwprijs in winkel 199 euro Afmeting 90x90Schilderijen met teksten zijn hartstikke hip Dat geldt ook voor dit schilderij met de tekst Laugh more worry less wat er in 3D op genageld is en met touw de tekst er rond is gevormd Niet alleen een fraaie wanddecoratie maar ook een goed advies.

Slechts 40 euroKosten: Vraagprijs € 40,-Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Schilderij Henders&Hazel NIEUW !

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:09-07-2017 om 20:36u
Door:Ron
Bekeken door: 332 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Den Helder
Locatie: Google Maps snapshot van Den Helder

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs € 40,-
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2017. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.